Harde & Zachte vloerbedekking

Kiest u voor een Harde of  Zachte vloerbedekking?

Kies je voor de sfeer en warmte van een tapijt? Of geef je de voorkeur aan het gemak en de luxueuze uitstraling van een pvc vloer? Of ga je liever voor praktisch en aantrekkelijk geprijsd vinyl? Met een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige vloerbedekking, slaag je altijd bij de Woonerije. Bij ons vind je niet alleen de vloer die past in jouw woonsituatie; wij verzorgen ook vakkundig de stoffering bij jou thuis of op het werk.

PVC vloeren
PVC vloeren zijn eigentijds, comfortabel en hygiënisch door hun vuilafstotend karakter.  in vele dessins en patronen leverbaar, in tegels – XL- planken. W ij voeren de grootste collectie van de omgeving :  M-Flor – Montinique en DesignFlooring zijn enkele merken die wij voeren.

Linoleum / Marmoleum

Omdat linoleum een natuurproduct is, heeft het milieuvriendelijke eigenschappen en is het duurzaam. Linoleum is zeer onderhoudsvriendelijk. Marmoleum is een merknaam en zo sterk dat je er alles op kunt doen en laten wat je wilt. Hoewel Marmoleum al meer dan 100 jaar bestaat, past deze vloer nog steeds prima in de huidige tijdgeest.

Liquid Design

Voor het realiseren van een fraaie blijvend veerkrachtige vloeivloer met een natuurlijke look & feel! De natuurlijke componenten kurk, lijnolie en het biopolymeerbindmiddel zijn hernieuwbaar waardoor deze vloer milieuvriendelijk is.

Vinyl

De keuze in dessins is erg uitgebreid, zowel in planken van lengtes van 2 mtr. als in tegels en patronen.  Ook de speciale zwarte backing is een toegevoegde waarde. We noemen het ook wel PVC aan de rol. Egaliseren van de vloer is (meestal) niet nodig en je hebt weinig tot geen naden.

Vloerbedekking 

geeft je huis een warme sfeer en voelt comfortabel aan.

Veel merken die zachte vloerbedekking leveren, werken sinds kort met nieuwe garens zoals SDX en Econyl en dragen het Keurmerk SDN (solution dyed nylon). Beide garens zijn 100% chloorbestendig, UV-bestendig en onderhoudsvriendelijk. Graag informeren wij je daar verder over.

Afwerking vloeren


Bij het leggen van vloeren zorgen stijlvolle plinten voor een mooie afwerking van de vloer.  Ook voor de plinten kun je bij ons terecht. Ze zijn in diverse soorten en maten leverbaar en uiteraard brengt De Woonerije ze vakkundig aan in combinatie met een vloer.

Stofferen van trappen

De trap is een van de meest belopen ruimtes. Belangrijk dus om deze te voorzien van een kwalitatief goed tapijt of loper. Allebei geven ze het trapgat een warme uitstraling. Wij hebben lopers, kunnen lopers laten maken van vloerbedekking of wij stofferen de trap met vloerbedekking.

Traprenovatie

Wij bieden ook traprenovatie aan , alle traprenovaties worden op ambachtelijke wijze gemaakt met de beste materialen. Mooi Europees eiken, Zwitsers PVC, en de laatste generatie HPL (laminaat)

Onze merken

Wij voeren onder andere de high level merken zoals Beautifloor, MFlor, DesignFlooring,  Interfloor, Forbo Flooring,  Belakos , Dersimo, Montinique. StairSolutions.

Contact

Kortom: de Woonerije is zeker een bezoek waard. Ervaar zelf welke vloer het beste past in jouw woonsituatie! Wil je liever een afspraak maken? Dat kan via het contactformulier of bel met 0183 – 35 27 75.

Mogelijkheden