OVER ONS

DE WOONERIJE

JOUW WENS, OP MAAT

Onze interieurwinkel de Woonerije bestaat al 35 jaar. Wij zijn gevestigd in Meerkerk, in het groene hart van Nederland, vlakbij Gorinchem. Samen – John & Diana vormen wij een goed team, wij hebben onze vakkennis gebundeld om u te ontzorgen en te helpen uw woning in te richten. In onze  showroom vindt je verschillende sfeervolle indelingen die je graag ook thuis zou willen hebben. Een mooi interieur met warme kleuren maakt je huis “hotel chique”. Om ons assortiment up-to-date te houden bezoeken wij regelmatig verschillende interieur beurzen in binnen- en buitenland.

Wij bieden verschillende adviezen en maken jouw wens geheel op maat.

 

DIANA MESKER

LUISTERT NAAR JOUW WENSEN

Diana is het gezicht van de winkel. Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van wonen, luistert zij naar uw wensen en geeft interieur- en kleuradvies op maat. 

“Onder het genot van een vers gezette kop koffie geef ik een interieuradvies op maat. Het is handig om dat te doen op basis van een plattegrond en foto’s. Dan krijg ik een goed beeld van de ruimte. Een luisterend oor is belangrijk om de juiste materialen te vinden bij de sfeer die je wilt neerzetten.” – Diana Mesker

 

JOHN MESKER

MAAKT HET OP MAAT

John komt met ruim 35 jaar ervaring als stoffeerder bij u langs om de door u gekozen producten in te meten en te plaatsen. Denk hierbij aan verschillende raamdecoratie maar ook het leggen van tapijt, PVC vloeren.

JOHN MESKER

MAAKT HET OP MAAT

John komt met ruim 35 jaar ervaring als stoffeerder bij u langs om de door u gekozen producten in te meten en te plaatsen. Denk hierbij aan verschillende raamdecoratie maar ook het leggen van tapijt en PVC vloeren.