Raamdecoratie

Raamdecoratie

Oogstrelende raamdecoratie maakt je interieur af. Het draagt bij aan het behoud van jouw privacy en zorgt voor een fijne leefomgeving waar warmte en geluid goed geregeld zijn. Voor de meest mooie en functionele raamdecoraties ben je bij De Woonerije aan het juiste adres. In overleg met jou bedenken wij een passende oplossing voor jouw gewenste situatie.

Groot assortiment

Het assortiment is groot en er zijn onbegrensde mogelijkheden. Je kunt kiezen uit een scala van pvc, houten of aluminium jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen, inbetween-gordijnen,overgordijnen, plissés, horren en verticale lamellen. Uiteraard levert de Woonerije ook de bijhorende ophangsystemen en brengt deze ter plekke bij jou thuis aan.

Kenmerken zoals elektrische raamdecoratie, geluiddempend, kindveilig, verduisterend, geschikt voor vochtige ruimte, warmte-isolatie en zon reflectie spelen een belangrijke rol bij jouw keuze. Wij geven je hierover adviezen die bij jouw persoonlijke situatie passen.

De Woonerije voert o.a. de merken Toppoint  & Zonnelux, ABZ – raamdecoratie, Velux en Rainbowsol-buitenzonweringen, omdat het oogstrelende raamdecoratie vervaardigt met een functionele perfectie. Hieronder een greep uit de vele mogelijkheden.

 

Jaloezieën
Een jaloezie is een uitstekend zonweringsmiddel. De combinatie met een gordijn zorgt voor privacy, lichtfiltering en warmte- en geluidsisolatie.
Een pvc jaloezie heeft een uitstraling van hout, maar is uit kunststof opgebouwd en heeft dus ook de voordelen ervan. Daardoor is deze jaloezie geschikt voor natte ruimtes.
Een houten jaloezie geeft een natuurlijke uitstraling die zowel rustiek, trendy, modern of klassiek kan zijn. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten. Zelfs de geur van hout zal in de ruimte aanwezig zijn.
Een aluminium jaloezie is luxueus én ook nog eens prima geschikt voor vochtige ruimtes.

 

Gordijnen

Gordijnen zijn niet alleen sfeermakers; ze zijn ook zeer functioneel in jouw interieur. Welke gordijnstof is de beste keuze? Transparante-, sem-itransparante-(lichtdoorlatendestoffen), dim out-, of een verduisterende stof? Gaat jouw voorkeur uit naar een paneelgordijn, een vouwgordijn of plissé? Bij De Woonerije kun je de stoffen voelen en de diverse modellen in het echt zien, zodat je precies weet wat bij jouw woonsituatie past.

Enkele merken die wij voeren zijn: JAB-Chivasso-Casamance-Zinc-Eijffinger-Toppoint enz…

 

Horren

Ongestoord genieten van de buitenlucht met een perfectie ventilatie en zonder last te hebben van vervelende insecten en pollen? De Woonerije biedt een breed assortiment van raam- en deur horren. De keuze van het gaas is afhankelijk van jouw wensen. Voor alles is een oplossing. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden. Jouw situatie is altijd ons uitgangspunt.

 

Verticale lamellen


Verticale lamellen zijn uitstekend toepasbaar op schuine raamsituaties. De pvc en aluminium lamelgordijnen zijn ook nog eens vochtbestendig. Daardoor zijn ze ideaal voor vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer. Er zijn zelfs verticale lamellen met een

Elektro bediening mogelijk.

 

 

Contact

Kom gerust kijken in onze showroom. Laat je fascineren door de collecties en ervaar wat oogstrelende raamdecoratie doet met een ruimte. Wil je liever een afspraak maken? Dat kan via het contactformulier of bel met 0183 – 35 27 75.

 

 

Mogelijkheden

EasyClick

Hierbij wordt uw raamdecoratie verwerkt in een frame, die dmv magneten in het kozijn wordt geklikt. U heeft dus geen last van boorgaten in uw kozijn. De ideale oplossing voor kunststof kozijnen.

Electro

Elk raamdecoratie product kan bediend worden vanuit je luie stoel dmv domotica. Zowel bedraad als draadloos.

 

Gordijn-ophangsystemen

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je gordijnen mooi tot zijn recht en soepel te laten lopen door middel van mooie maatwerk roedesystemen van o.a. XXL gordijnroeden of van Busche.  Zodat uw gordijnen keer op keer met de grootste gemak geopend en gesloten kunnen worden.

De kleurmogelijkheden zijn uitgebreid en beschikbaar van 15 mm tot 40 mm.
De verschillende materialen zijn uitgebreid, wij laten u graag alles zien in de winkel.
Goelst gordijnrails

Ook voor buitenzonwering kunt u bij ons terecht

https://youtu.be/UTnFace8Ufo