Wandbekleding

Klik hier om direct uw posterbehang te bestellen

Wandbekleding

Met decoratieve wandbekleding geef je de inrichting van je woning en heel nieuwe uitstraling. Mooi afgewerkte wanden zorgen voor een sfeervol interieur.

De Woonerije heeft een divers assortiment van schitterende én bijzondere wandbekleding. Merken die wij o.a. voeren zijn  Nature@home, Panelwood, Arte, Élitis, Chivasso  en Eijffinger.

Massief houten wandbekleding van Panelwood
De massief houten wandbekleding van Panelwood geeft wanden een speciale, moderne 3D look. Zo krijgt de wand een zeer exclusieve uitstraling en zorgt voor een natuurlijk karakter in huis.
Deze wandbekleding is in vele houtsoorten van de beste kwaliteit te verkrijgen. Fijne eigenschap van deze wand is dat hij vuilafstotend en vochtwerend is. Panelwood is exclusief verkrijgbaar bij de Woonerije.

Eco wall panels van Nature@home
De eco wall panels van Nature@home zorgen voor een unieke look & feel. De panels zijn handgemaakt, met respect voor mens en natuur. Ze zorgen voor een warme sfeer in de ruimte.  Bijkomend voordeel is dat de akoestiek in de ruimte verbetert. De panels zijn in diverse series leverbaar:

Kokosnoot
Deze innovatieve, stijlvolle en luxe mozaïektegels zijn handgemaakt uit resten van de kokosnoot en eenvoudig te verwerken. De natuurlijke eigenschappen zijn bewaard gebleven waardoor de wand een unieke look & feel krijgt.

Aziatisch hout
Deze eigentijdse wandpanels zijn gemaakt van gerecycled teakhout en zijn in diverse houtsoorten leverbaar. Doordat ze getand zijn, worden ze eenvoudig en naadloos op de muur aangebracht.

Europees hout
Deze wandbekleding is gemaakt van Europees resthout. Alle modellen uit deze serie zijn driedimensionaal. De panels zijn eenvoudig en naadloos met lijmkit op de wand aan te brengen.

Boomschors
De wandtegels zijn gemaakt van boomschors met behoud van de natuurlijke eigenschap ervan.

Arte
De muurbekledingen van Arte sieren je muren. Ze zijn vernieuwend en trendsettend. Bij de creatie van een nieuwe muurbekleding gaat er evenveel aandacht naar design als naar de praktische toepasbaarheid ervan in een interieur.

Élitis
Tover je muren in huis om tot iets bijzonders met het eigentijdse en originele behang van Élitis. Deze collectie vol prachtige prints met fijne patronen en structuren verandert jouw ruimte in een echt kunstwerk. Dit Franse behangmerk is voor iedere woonstijl geschikt: van strak modern tot landelijk of stoer industrieel. Élitis geeft jouw woning nét dat extra’s.

Rebelwalls bestel direct uw fotobehang op :

www.dewoonerije.nl.rw.nu

Eijffinger
Eijffinger ontwerpt en ontwikkelt in haar eigen studio een trendsettend productenprogramma. Gefascineerd door de patronen om ons heen verwerkt Eijffinger die complexe schoonheid en ontwerpt dessins waarmee mensen hun interieur kunnen verlevendigen.

Laat je verrassen door de grote verscheidenheid aan wandbekledingen die wij in onze showroom tentoonstellen. Wij geven je graag advies zodat je weet wat het beste in jouw woonsituatie past.

Contact

Kom gerust kijken in onze showroom. Laat je fascineren door de collecties en ervaar wat (natuurlijke) wandbekleding doet met een ruimte. Wil je liever een afspraak maken? Dat kan via het contactformulier of bel met 0183 – 35 27 75.

`Hierbij een kleine greep foto's van de vele patronen/designs in wandbekleding